Psihoterapie Brasov

Psiholog Principal Danut Negru

 

Intr-o lume in care totul se misca ca intr-un carusel, in care nu mai exista timp sa simti, sa-ti doresti sau sa fii, exista totusi cineva care te invita astfel: ,,Ce spui de o intalnire cu tine?” Te invit sa-ti regasesti harta spre sufletul tau, sa-ti reamintesti ce inseamna frumusetea, puterea si idealurile si sa pasim impreuna spre viitor, sa gasim impreuna calea spre incredere, reusita si siguranta, calea catre tine.

Ti-ai tot spus cum ca ar fi cazul sa simti, sa fii, sa gandesti si ratezi tocmai atunci cand te astepti mai putin?
Simti ca esti “la capatul puterilor” si ca nu te mai descurci singur?
Te asteapta o mare provocare si nu mai ai acces la resursele tale?
Este momentul sa apelezi la specialist pentru a stabili cererea terapeutica.

Abordarea psihoterapeutica este cea din perspectiva Analizei Existentiale.
Analiza existentiala ,,isi propune promovarea in traire, relatie si actiune, a deschiderii si angajamentului” (preluare http://www.analizaexistentiala.ro/). Omul este privit ca o fiinta ce se poate automodela in ceea ce conteaza intr-adevar pentru el in viata.

Terapia prin metoda analizei existentiale se concentreaza in special pe mijloace verbale (logoterapia), prin intermediul discutiilor libere, dar totodata adoptand si alte mijloace de interventie.
Ca terapeut analist-existential te invit pe TINE, cel ce imi soliciti ajutorul si sprijinul, sa reflectezi asupra propriei tale existente, a propriei persoane si sa constientizezi rolul tau in propria ta viata, cu bune, cu rele….

Obiectivul analizei-existentiale este acela de a-l incuraja pe om sa faca fata situatiilor neplacute, de anxietate, singuratate, frica, de neliniste si de a-l ajuta pe om sa poata trai in acord interior cu propriile-i actiuni si propria-i existenta: a da sens, a cauta sensul si a regasi sensul vietii sale.

Poti primi ajutor daca te confrunti cu probleme precum:

Call Now Button